Jobbeurs: talent in de aanbieding…

Schrijf je hier in

De werkplekarchitecten ondersteunen ondernemers die werkzoekenden kansen bieden via stages, opleiding en tewerkstelling. Ze coachen werkzoekenden en werkenden om een job te vinden én te houden.

Emino, Arbeidskansen en Alternatief zijn drie werkplekarchitecten die hun krachten gebundeld hebben om in de provincie Limburg werkzoekenden met een anderstalige achtergrond te begeleiden naar werk.

Vanuit dit project willen we ondernemers en bedrijven, die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, de kans geven om kennis te maken met onze werkzoekenden en hun talenten te leren kennen.

Om een succesvolle tewerkstelling mogelijk te maken, bieden we als werkplekarchitecten handvaten aan om anderstalig talent te laten renderen in jullie bedrijven en ondernemingen.

Hiervoor organiseren we op 24 april een Jobbeurs met ontmoetingsmomenten in samenwerking met JobSchakel* te Hasselt tussen jullie als werkgevers, de werkplekarchitecten als partners en de werkzoekenden als potentieel talent.

Tijdens deze ontmoetingsmomenten willen we jullie laten kennismaken met het aanbod van ons partnerschap, ideeën geven voor een efficiënt taalbeleid binnen de onderneming en tot slot jullie effectief laten kennismaken met een aantal kandidaten voor jullie vacatures.

Deelname is gratis, op voorhand inschrijven gewenst!

Programma:

9.00u – 9.30u     Ontvangst met ontbijt

9.30u – 10.30u   Informatief luik : Taalbeleid in jouw bedrijf: wat is er mogelijk? Uitwisseling van ervaringen

10.30u -10.45u Korte pauze

10.45u – 12.30u Jobbeurs : Ontmoeting met nieuw talent voor jouw bedrijf

Locatie:

Jobschakel – Officenter

Hendrik van Veldekesingel 150

3500 Hasselt

 

* Het platform van JobSchakel is toegankelijk voor alle spelers op de arbeidsmarkt. Zo worden (inclusieve) ondernemingen, organisaties, onderwijsinstellingen en werkzoekenden met elkaar verbonden.

Op JobSchakel worden wekelijks onbeperkt vacatures, vragen, kennisaanbod, opleidingsaanbod en ander arbeidsmarkt gerelateerde items kenbaar gemaakt.

Bij verdere vragen kunt u contact opnemen met Inge Kumpen van Alternatief 011/28 83 60 of met Dana Rizzuti van JobSchakel 09/277 92 30.

Wij hopen u te verwelkomen, graag tot dan !