Klanten in de kijker: André en Nina

André Burman en zijn vrouw Nina Karmelita zijn samen met hun kleindochtertje Laura al een hele tijd vaste klant in ons zelfbedieningsrestaurant.
Laura is dé oogappel van het restaurant. Ze kent hier al een heleboel mensen. Als ze flink haar bordje leeg eet, krijgt ze een ijsje of een lekker koekje.
Ik kan me voorstellen dat het leven van Nina en André niet altijd van een leien dakje loopt en heb al meermaals mijn bewondering voor hun uitgedrukt. Ondanks het feit dat Nina in een rolstoel zit, hebben ze een goedgevuld leven.
‘s Morgens komt de verpleegster van het Wit-Gele-Kruis om Nina te verzorgen. Daarna liggen we nog wat op bed en dan is het tijd om ons aan te kleden. Vervolgens eten we onze boterham en lezen of schrijven nog wat. Niet veel later is het alweer tijd om naar het restaurantje te gaan.
Bij mooi weer gaan we fietsen. We zijn de trotse bezitters van een elektrische rolstoelfiets. Afgelopen zondag hebben we wel 86 km gefietst. Ze hebben een mooi kleurtje en lijken net terug te zijn van Spanje.
André houdt van speciale bieren en heeft al een hele verzameling in de kelder. Hij is ook aangesloten bij een “bier” hobbyclub.
In zijn tuintje heeft hij 2 serres waarin hij o.a. augurken en tomaten kweekt.
Nina houdt van schrijven en zegt dat ze voor ons ook wel een stukje wil schrijven. We zijn héél erg benieuwd.
Dank jullie wel om een inkijkje in jullie leven te geven.

Sonia B.